top of page

Klart vi hjälper dig!

Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning inom tull och skräddarsyr efter kundens önskemål. Vi guidar genom tygval och design och hjälper er med allt från mått till installation av skenor och inredning. Vi tillverkar allt från gardiner, hissgardiner, överdrag till möbler, sängkappor, sänggavlar, kuddar, dynor, bedding etc. 

 

Vi kan erbjuda tyger från tygleverantörer världen över med inköp direkt från deras lager och vi beställer de handplockade tygerna efter varje unik order. Produkterna är exklusiva och vår ateljé har lång erfarenhet av inredningssömnad. Med ett team på sju personer och ett nära samarbete med montörer levererar vi produkter och helhetslösningar till just dig.

Sömnad från Östermalm

 

I vår ateljé på Storgatan 46 syr vi alla våra kunders unika ordrar. Allt från gardiner och hissgardiner till custom made sänggavlar med matchande sängkappor. Måttanpassade dynor och kuddar av exklusiva handplockade tyger från ateljén. Specialtillverkade hissgardiner till välvda fönster och handsydda franska veck. 

Vi handklipper allt trådrakt och kombinerar maskinsömnad med noggrant handarbete i allt vi syr. Vi hanterar och arbetar med tyger i alla prisklasser och material. Vår yrkesskicklighet gör att vi med säkerhet vet hur vi ska hantera det dyraste silke men också praktisk trevira för att nå ett perfekt slutresultat. Vi är experter på textil och allt inom textil inredning. 

 

Montage & uppsättning

 

Våra montörer är varje vecka ute hos våra kunder och monterar. Det spelar ingen roll om ni har en hel våning med burspråk och bockade skenor som ska monteras på vägg eller endast en hissgardin uppsatt i ett sovrum. Vi tillsammans med våra montörer hjälper er med uppsättning av skenor och stänger samt upphängning och steamning av era gardiner.

Kontakta oss så hjälper vi dig med just ditt projekt!

Handsydda gardiner &
textil inredning i Stockholm

Vi håller på att bygga upp vårt galleri! 

 

För daglig inspiration och bilder på massa projekt och produkter, besök vår instagram eller facebook.

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page