top of page

Vi är hantverk

Carina Olsén Design är ett komplett inredningsföretag inom textil med över 30 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och skräddarsyr efter kundens önskemål. Vi guidar genom tygval och design och hjälper er med allt från mått till installation av skenor och inredning.

I vår ateljé på Storgatan 46 syr vi alla våra kunders unika ordrar. Allt från gardiner och hissgardiner till custom made sänggavlar med matchande sängkappor. Måttanpassade dynor och kuddar av exklusiva handplockade tyger från ateljén. Specialtillverkade hissgardiner till välvda fönster och handsydda franska veck. 

Vi handklipper allt trådrakt och kombinerar maskinsömnad med noggrant handarbete i allt vi syr. Vi hanterar och arbetar med tyger i alla prisklasser och material. Vår yrkesskicklighet gör att vi med säkerhet vet hur vi ska hantera det dyraste silke men också praktisk trevira för att nå ett perfekt slutresultat. Vi är experter på textil och allt inom textil inredning. 

 

Ett företag i framkant

Vi är ett företag som brinner för  textil inredning och hantverk men vi jobbar också mycket med att ligga i framkant inom textil. Vi säljer lika mycket tidlösa textilier som tekniska och vi kan alltid erbjuda våra kunder det senaste på marknaden. Vår breda kunskap inom tyg gör att vi alltid kan skapa produkter för alla ändamål. Inomhus, utomhus, privata hem, offentlig miljö och företag. 

 

Vi tillverkar allt från gardiner, hissgardiner, överdrag till möbler, sängkappor, sänggavlar, kuddar, dynor, bedding etc. Vi kan erbjuda tyger från tygleverantörer världen över med inköp direkt från deras lager och vi beställer de handplockade tygerna efter varje unik order. 

 

Produkterna är exklusiva och vår ateljé har lång erfarenhet av inredningssömnad. Med ett team på sju personer och ett nära samarbete med montörer levererar vi produkter och helhetslösningar till företag, privatpersoner och offentlig miljö i hela Stockholm.

 

Montage & uppsättning

Vi syr inte bara upp produkterna till våra kunder vi hjälper också till att montera. Vi tillsammans med våra montörer hjälper kunden med uppsättning av skenor och stänger samt upphängning och steamning av gardiner och övriga produkter. Storleken på projekt har ingen betydelse, vi monterar!

Kontakta oss så hjälper vi dig med just ditt projekt!

Handsydda gardiner &
textil inredning i Stockholm

Vallhallavägen-17.jpg

Våra kunder

Vi har ett stort och brett kundregister som vi är oerhört stolta över. Vi jobbar lika mycket business 2 business som för privatpersoner. Storleken på projekt har ingen betydelse för oss, vi tar fram de produkterna just ni vill ha och behöver. 

 • Inredningsarkitekter 

 • Arkitekter

 • Kontor

 • Inredare & stylister

 • Byggbolag & fastighetsbolag

 • Restauranger 

 • Hotell 

 • Privatpersoner 

 • PR byråer 

 • Butiker 

 • Konstnärer 

 

Ring oss så hjälper vi er!

Handmade with love

Vi värnar om hantverket och jobbar hårt med att hålla en exklusiv standard. Vi som jobbar på Carina Olsén Design har ett öga för detaljer och tycker mötet med våra kunder är lika viktigt som att leverera högklassiga produkter. 

Vi är personligen med kunden från första kontakt till levererad produkt och alla våra produkter syr vi inhouse på Östermalm. 

006 Skeppsholmen Banérgatan 9.jpg
bottom of page