top of page

Vi hjälper ert företag

 

Vi jobbar ofta och gärna direkt mot företag där vi kommer in som experter inom textil och solskydd. Alla uppdrag är unika och vi hjälper kunderna efter behov. Det finns inget uppdrag som är det andra likt och vi är mycket stolta över vår breda kompetens inom allt från textilval, val av produkter, sömnad och skenor till allt kring montering och upphängning. 

Vanligt på kontor är att kombinera textil och gardiner tillsammans med solskydd som t.ex rullgardiner och duetter. Finns behovet att få bort solljus och värme i lokalerna så vet vi exakt hur man gör och vilka produkter som finns på marknaden som inte bara löser kundens problem utan också är moderna och passar in med övrig inredning. Vi hjälper även till att ta fram lösningar med eldrivna produkter (skenor, rullgardiner etc)

Finns det platsbyggda möbler på ett företag som saknar dynor och kuddar så löser vi det lika enkelt som att ta fram nya överdrag till möbler som kanske ska återanvändas men behöver en uppfräschning. 

Kontakta oss så hjälper vi er med just era lokaler!

Handsydda gardiner &
textil inredning i Stockholm

Vi håller på att bygga upp vår projektsida.

För daglig inspiration och bilder på massa projekt och produkter, besök vår instagram eller facebook.

  • Instagram
  • Facebook

ACAST - Storey Interior

Storey Interior är en samarbetspartner till oss sen många år. I Acast nya lokalerna på Kungsgatan kom vi in som leverantör av gardinskenor, förslag på tyger, sömnad av gardiner, dynor och kuddar samt montering och upphängning. 

KIVRA - Storey Interior

Även detta projekt tillsammans med Storey Interior. I Kivras nya lokalerna i centrala Stockholm kom vi in som leverantör av gardinskenor, sömnad av gardiner, design av dynor och kuddar av trasmattor samt montering och upphängning. 

bottom of page